2011. május 17., kedd

Napi sminkek és nosztalgia

Ezen a héten a napi sminkekkel a valaha volt legesleges legkedvencebb Essence trendkiadásomra emlékeztem: Crazy about Colour.

Ez volt a teljes kollekció, a táska és a szájfények kivételével minden megvan. Van, ami kétszer (csak halkan teszem hozzá, hogy a nagy része ilyen :-(.....Egyszerűen imádtam.
Nektek volt olyan -bármilyen márka!!- kollekció, amiért akkor is és most is tejesen oda meg vissza voltatok/vagytok?


4 megjegyzés:

  1. Barbie loves MAC.... és akkor még nem érdekelt úgy a sminkgyűjtögetés, mint most (meg pénz se volt rá) és annyira de annyira bánom, hogy abból semmim nincsen :(

    VálaszTörlés
  2. Give me Liberty of London. Egy csomó minden tetszett belőle, a csomagolás is cuki volt. De akkor még nem voltam naprakész, hogy melyik kollekció mikor jön, így mire odajutottam kb semmi nem volt. Az Ever Hip rúzs miatt nagyon város már a Fashion Flower kollekciót!

    VálaszTörlés
  3. Hát meg kell mondjam, én se nagyon láttam olyant essence fronton, ami legyőzné ezt a kollekciót, én is imádtam teljesen!! Ráadásul a 99ftos szekcióból tudtam megvenni a lila, rózsaszín szemcerkát, amiknek csodálatos kék fényük van -ahh :D-, az adorable + dare it szemhéjpúdereket, ismételten CSODÁLATOS színük van, imádom őket ! :)) (A képen össze vannak keverve, a rózsaszín-sötétkék az adorable.)

    VálaszTörlés
  4. Meli: :-) Szerintem szemcerka ügyben azóta sem alkotott ilyenet az Essence, mondjuk más márka se nagyon...

    Kép nem az enyém. Átvettem, de nem találtam meg újra a linket. :-(

    VálaszTörlés