2011. július 7., csütörtök

Catrice: Modern Muse

Először is a nagyon jó hír, hogy az Essence You Rock! kiadás jövőhét végén már az üzletekbe kerül.
Persze nem mindenhol, gondolom úgy lesz, mint a Holo kollekcióval, hogy egy kicsit vadászni kell.

Rossz hír, amit gondolom a többség már olvasott, hallott, hogy sajnos az 50-es évek és a tengerész stílus ihlette kollekció nem érkezik meg hozzánk. ( A You Rock! után "csak" szeptemberben érkezik a következő trendkiadás.....de durva, hogy így szalad az idő!...)

Catrice fronton jelenleg a Papagena kollekcióval lehet találkozni az üzletek polcain, kivéve a hónap végétől Catrice állvánnyal bővülő vecsési Müllert, ahol az Enter Wonderland kollekcióval debütál a márka.  (Az Enter Wonderlanddel kapcsolatban: a szájfények gyönyörűek, a lila és a kék szemfestékek is, "kötelező" darab a két highlighter, az arcra és a szemre való is :-)
 Szeptembertől érkezik  a Modern Muse, amit a 60-as évek, Brigitte Bardot és vele együtt a hippi korszak inspirált. Én, ezt a kollekciót, a múzsa alapján, erőködésmentesnek és tartósnak képzelem. Természetes és csillogó színekkel, izgalmas, érzéki szájakkal és tusvonalakkal, rengeteg tusvonallal....

A Catrice "illetékes elvtársai" is hasonlóan gondolkodhattak.

Krémes szemfestékek: C40 Lord Of The Blings, C50 Metall Of Honor, C60 Jennifer’s Gold Rush
...nevek alapján ezüst, arany és vmilyen gondolom barnás, bronzos szín...ha a tartóssága hasonló lesz, az Essence Holo festékekéhez, az nagyon jó, mert azok kitartanak nálam, alap nélkül, melegben 5-6 órát..

Automata Szemcerkák: C60 Khakitoo, C70 I Wood If I Could, C80 Wildthing...mondjuk én jobban szeretem, ha magamnak hegyezgethetem, de nagyon szépek ezek a színek, gondolom ezek is lerobbanthatatlanok lesznek.



Ajakfilcek: C10 Holly Wood, C50 Red & The City..a nevek alapján arra következtetek, hogy egy szép piros, meg egy natúrabb, barnás szín?...Remélem, hogy a Max Factor ajakfilceire fognak hasonlítani, amik nagyon-nagyon tartósak!



Evolution to Revolution szempillaspirál, ami 1. lépésben csak kiemeli a természetes pillákat, a 2. lépés pedig "szuperpillákat" varázsol. (Meg kell, hogy mondjam, hogy vmiért én ettől nem jövök lázba..)

Körömlakkok: C560 Rusty But Sexy, C650 Goldfinger, C460 In The Bronx, C680 Khaki Perry, C620 Captain’s Sparrow Boat



Ti melyik trendkiadást várjátok a legjobban?

Én mondjuk szeretném a You Rockból az ajakfilceket, a szemfesték bázist, két vagy 3 körömlakkot  a Modern Museból szintén ajakfilcek és a krémes szemfestékek....:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése