2011. augusztus 29., hétfő

Mai manikör :-D

Régen nem készítettem ilyesmi bejegyzést.
Én, a magam részéről szeretek megőrülni, ha körömfestésről van szó.
Teljesen rá vagyok kattanva a fehér lakkal való manipulálásra. Meg arra, hogy legalább 3-4, sőt 5 fajta lakkot használjak egy-egy alkalommal. Ott van az alaplakk, meg a fedőlakk, meg 3 szín, meg  fehér. Ez így összesen 5, mert most ugyanazt a Miss Sportyt használom alapnak meg fedőnek is. Szinte már túl tartós így:-P De cuki:-D
 
Ezeket használtam, sajnos már egyiket sem lehet kapni. A bal szélső jött a gyűrűs ujjamra, a középső a középső és a mutató ujjakra, a narancs meg a kicsi és a hüvelyk ujjakra. Miss Sport színtelen lakk, meg az Essence fehér nail art lakkja és a "geometrikus" lap középső mintája a nyomdász felszerelésből.

Ti szoktatok 3-4 színt használni? Vagy a gyűrűsujj kiemelést nyomjátok? Esetleg semmi őrültség? Sima francia?
 
(juj ez az uccsó mondat más helyzetben, más szövegkörnyezetben :-D)

2011. augusztus 27., szombat

Nyertesek

Kicsi kis körömlakkok:
TheMakeupWoman

Sminkcuccok: (ő kap egy fekete Lovely tust is kiegészítésként:-)
Noriko

Original paletta:
Kata azaz Kelemen Katalin


Ahogy kész vagyok a többi listával szerkesztem ezt a bejegyzést.
Szerkesztés: KÉSZ VAGYOK!!!!
Aki nyert vmit, az írjon legyen olyan szíves a következő címre egy emilt:
bettynova13kukacyahoopontcom

2011. augusztus 23., kedd

Körömlakkok...

Az úgy volt, hogy láttam Evinde, majd  Dina és most nem olyan rég a  Bikira lányok körömlakk kollekciós bejegyzését. Nekem is kedvem támadt, el is kezdtem, de mivel tök kupi volt a körömlakkjaim között így hamar elszállt a lelkesedésem. Azt hittem befotóztam az összes LA Colors meg Essie lakkom, erre találtam egy másik dobozban még párat mindkettőből, mit ne mondjak nem voltam boldog. De rendet tettem és ma be is fotóztam mindent. Ügyi vagyok!!!


Ilyen "guszta" légmentesen zárható dobozokban tárolom. Szép:-P
Essence nagyjából limitált kiadásonként befotózva.








LA Colors, Max Factor, OPI, Barry M.
Mac és Moyra
China Glaze
Miss Sporty, Catrice, Essence (I Love Berlin kiadás, amit nálunk végül nem lehetett kapni), Manhattan, She
Essence Bondi Beach, ezt már láttátok
Essie


Nagyjából olyan másfél év alatt jött össze ennyi lakk, azt hiszem mindegyiket legalább egyszer próbáltam (kivétel a twájlájtos). Szerintem látszik, hogy nem nagyon szeretem a sötét lakkokat, viszont van egy csomó kékes, zöldes meg lilás lakkom.

Ti is körömlakk mániások vagytok?

2011. augusztus 17., szerda

A világ leg...

könnyebben használható tusa.
Szerintem legalábbis :-)

Maybelline Line Stiletto tus teszt:
Megmondom őszintén, hogy mindig irigykedve néztem a youtube gurukat, hogy egy vagy maximum két mozdulattal olyan szép tusvonalakat rittyentettek maguknak, hogy netovább. Mindig azt hittem, hogy bennem van a hiba, vagy a tusfilc a megoldás. De, ahogy elkezdtem ezt a Maybelline cuccot használni, rájöttem, hogy itt bizony hardver hiba volt.

Hihetetlen, hogy mennyire könnyen lehet használni. El sem tudnám mondani, hogy mennyire, ha a tesóm a nagy Glamour meg Cosmo nézegetés után nem akart volna tusvonalat húzni magának. De akart. Azt kell tudni, hogy mindig az én cuccaimra jár rá és még sosem használt semmiféle tust. Gondolkodtam, hogy melyiket nyomjam a kezébe, hogy sikerélménye legyen, egyből a Maybelline Line Stiletto jutott eszembe. És első próbálkozásra (a kis farkinca ívét leszámítva) tökéletes tusvonalat húzott. Tök büszke voltam:-)

Nekem Black Shimmer színben van meg, ami fekete alapban ezüst csillámosat jelent. Vékony vonalnál nem észlelhető a különbség egy feketével szemben, de vastag vonalnál inkább szürkés az összhatás.

Tartósságról annyit, hogy volt alkalmam kipróbálni 16 óra viselést is :-( Nem mozdult el, nem fakult ki, pedig 2szer is használtam szemcseppet. (Gondolom a kontaktlencsét viselők tudják, hogy mekkora élmény lenne szemcsepp nélkül 16 órát kontaktlencsében lenni...)

A mechanikai hatásoknak (magyarul: szemdörgölés) nem áll ellen. Sajnos.
Ha vastagabb vonalat húzunk a szemünk teljes hosszában, akkor legalább egyszer újra kell tölteni. Érdekes, hogy nem elég belemártani, hanem úgy a legjobb, ha visszacsavarjuk teljesen és megrázzuk párszor. Lehet hallani a kis golyócskát ilyenkor, szóval nem ámítás, ezt tényleg így kell csinálni.
Könnyű lemosni, nincs különösebb szaga, nem irritálta a szemem.

Kinek ajánlom?:
-abszolút kezdőknek
-nagylányoknak, akik nem dörgölik a szemüket, ha ki vannak sminkelve
-bárkinek rohanós reggelekre
-bárkinek, aki eddig azt hitte, hogy nem tud tusvonalat húzni
-bárkinek, aki szereti, ha nem kell szenvedni a sminkkel.


Ez lenne az.
Black Shimmer színben, azaz fekete alapban rengeteg ezüst csillám.
 Tetszik a csomagolás, ezen még a legelvetemültebb belenyúlkálók sem hatolnak át.
 Nagyon érdekes kis műanyag izé van az ecset helyén. Egyik oldalról nézve háromszög....
 A másik oldalról nézve meg kis lapos valami.
 Itt mindkét oldalból van egy kicsi :-D
 Látszanak az ezüst csillámok. Szerintem az is, hogy milyen hihetetlenül könnyen kezelhető a kis műanyag izé, szinte egy mozdulattal húztam, csak a nyomáson illetve a "behatolás" szögén változtattam egy kicsit. A szem ívére meg rásimul, mint a macska a radiátorra.

 Hunyorgós, vékonyvonalas...
 Nem hunyorgós, de ugyanaz a vékony vonal.
 Mai sminkem. Az Essence narancsos-barackos kréta is  főszereplő a tus mellett. Nagy LOVE van!


A terméket a szépségtrend webáruház küldte tesztelésre, ez nem befolyásolta a véleményemet. A véleményem 100%ban a sajátom.

2011. augusztus 15., hétfő

Ebay-en garázdálkodtam...

Nem jó, nem jó dolog a pénztárcámnak. De muszáj volt, igen sajnos MUSZÁJ. :-(
Ezeket vettem az ebay-en :-(

A BBkrémek kb drogériás méretek 30 ill. 20 ml, a csokis maszk meg valami hatalmas 150 ml....


Clean & Clear olajfelitató film, ingyenes szállítással együtt 60 szor 2 lapocska, 4,79 USD, ami szerintem így olcsóbbra jön ki, mintha itthon akármilyen hasonló cuccost vennénk. Arról nem beszélve, hogy kb ezerszer jobb, nem piszkálja a sminket a kicsike. Innén van.

Zamian csokis-aranyos (cuki, édi-bédi) maszk: ezt eredetileg a bbkrem.hu-ról akartam, most rögtön, de azonnal megvenni. De nem volt készleten, így ezt is az ebay-ről vettem meg, így mindennel együtt kb fele annyiba került. Ettől az eladótól vettem. A Skin79 mini készletet is, mert a Hot Pink BBkrémet minden körülmények között ki akartam próbálni.

Mivel rendkívül határozott voltam, elolvasgattam kb. egy milliárd tesztet BBkrém ügyben, és a kb. egy milliárd teszt után sem tudtam, hogy melyik mellett kötelezném el magam teljesen. Ezért kra örültem, amikor megláttam, hogy ennél  az eladónál vannak kis méretben is azok a BBkrémek, amelyek esélyesek voltak. Missha Perfect Cover 23-as árnyalatban, jó erős napfényvédelemmel és a Lioele Beyond the Solution, amit azér' vettem meg, mer' úgy voltam vele, hogy hetet egy csapásra és letudom a téli BBkrémet is.
Plusz még kaptam 2 BBkrém mintát is, szóval BBkrém ügyileg el vagyok rendezve egy időre....

Holnaptól neki megyek  a BBkrémeknek, mint a borjú az új kapunak...:-D
(Egyébként 4én rendeltem és ma de előtt érkeztek meg, két hétvégével számolva, Dél-Koreából ide, szerintem nem rossz és nagyon pikk-pakkul be voltak csomagolva!)


Ti szoktatok az ebayről rendelni?
BBkrém tapasztalatok?
Melyiket próbáljam ki először?? 

Ps: kérésre visszaállítottam a kommentelést, de én befejeztem a témát...

2011. augusztus 13., szombat

Urban Messages és...

Én is azon szerencsések közé tartozom, akik még a megjelenlés előtt kipróbálhatták az Urban Messeges kollekció néhány darabját.
Jártam a Primőr Kft. főhadiszállásán, beszélgettem az Andival  plusz egy csomó mindent kipróbálhattam.
 És ízelítőt kaphattam mennyországból. Képzeljetek el egy csomó tök kedves emberkét, egy  légkondis, világos irodát, ami mindenhol tele van csodaszép sminkcuccokkal. Nem kicsit nagyon jó.

Őket kaptam kipróbálásra. Essence Urban Messages szemhéj kréta. Mind a 4 szín!
Mennyire ötletes már az a bal felső placcsni!
 Jók a nevek, de monnyuk mennyire jó lenne, ha az It Peace neve simán Peace vagy Peace sister lenne...esetleg Peace out sista'
 Be kell vallanom, hogy nekem nagyon tetszik, hogy a csomagolás belül ilyen tükör fényes...ez a kedvenc képem.
 Miniatűr Felhőkarcoló
 Egy gyenge, néhány gyenge, egy erős....vagyis Sok lúd disznót győz!
 01 Skyscraper, 02 It Peace, 03 Nightline, 04 Street styler
 Ekkorkák... a kis cukik, de az egész cucc termék, szóval ez hatalmas mennyiség (3gramm per db béby)
 Jah, hogy az éleket is lehet használni? Oh , yeah!
Vélemény:
Először meglepődtem, hogy milyen kis pingyúrkák, de a 3 gramm, az jó sokáig kitart.
Másodszor is meglepődtem, mert azt hittem, hogy krémesek lesznek, mint a zsírkréták. De nem, ezek olyan krétákhoz hasonlítanak, amivel a táblára írtunk vagy a betonra rajzoltunk. Egyértelműen por és nem krémes.
Éppen ezért, én nem nagyon "stresszölnék" a tartósságon, mert annyira tartós, mint egy "sima" szemfesték.
Haláli cuki a csomagolása, tök jó, hogy a krétákat apránként lehet majd levetkőztetni. (Magán, a krétán lévő szürke csomagolóanyag perforálva van több helyen.)
Alapvetően mind a 4 szín csillámos, a szürkében (01) látszik a legjobban, a narancsos-barackosban (02) látszik a legkevésbé. És bármily meglepő, de a világos kék (04) hullik, ez sem vészes, de azért kell takarítani utána.
Az élekkel tök jól lehet vonalat húzni, alsó szempillák töve előnyben. A mozgó szemhéjra jól fel lehet úgy vinni, hogy egyszerűen fogjuk és rajzolunk vele, árnyékolni ujjacskákkal vagy egy blending brush-sal tudunk.
Ha ragaszkodunk az ecsethez, akkor én úgy találtam, hogy az oldaláról könnyebb felvenni a színt.
Nekem bejön.
A Müllerekben keressétek majd az Urban Messages-t, szeptembertől.

Bocsi a hunyorgásért, de süt a Nap!  02 It Peace a mozgó szemhéjon, belül a kis rosszcsont négyeske, alsó pillák töve 01 éle. (A többi szín a Bondi Beach paletta.)

Kezd ez a post egy kicsit hosszú lenni, de ezt még gyorsan idebiggyesztem.
Akik olvasnak a Facebookon, azok tudják, hogy kipróbáltam mindent az I LOVE .. kollekcióból és ezek után tökre örülök, hogy ezek a termékek állandóak lesznek. (Dm és Rossmann szeptembertől.)
Első benyomások:
A kék quattro: a legsötétebb szín kivételével, ami túl kemény és túl csillámos, nagyon szép. Andival megbeszéltük, hogy a kék most nagyon divatos, de sokan még idegenkednek tőle, pedig a barna hajhoz vagy a barna szemhez nagyon szép.
A szemhéj alap: matt, nem csillámos. Ezt nagyon várom, mert nekem az elf-hez hasonlít, ami nálam a kedvenc.
Körömlakkok: nagyon jó színek és mintha nagyobbak lennének az üvegcsék?
Krémes szemhéj festékek: eléggé csillámosak, de tartósnak tűnnek, tekintettel arra, hogy alig bírtam ledörgölni a mintákat nedves törlőkendővel. De, szerintem iszonyatosan nem praktikus a csomagolásuk. Domború a tetejük, így nem lehet egymásra tenni őket, plusz rengeteg helyet foglalnak el feleslegesen. Csomagolás kérdésben az új "kémcsöves" szájfények is ilyen kevéssé praktikusak, mert a domború tetők és a kerek aljuk miatt, nem állnak meg sehogy. Ezek egyébként meglepően pigmentáltak (szürke! és fekete!). 
A tus is várós, mert nem ecset, meg nem filc, hanem kis műanyag izé, amivel fel kell vinni a cuccost és ha a Maybelline Stiletto tusból indulok ki, akkor nagyon jól lehet majd használni.
Majdnem elfelejtettem, hogy a szempillaspirál keféje meglepően nagy és tök őrülten néz ki :-)

2011. augusztus 9., kedd

Essence nyereményem :-)

Játszottam itt és nyertem! :-) Nagyon örülök neki:-) Ma kaptam meg Németországból a csomagot, ami a Sun Club cuccok "Bondi Beach" limitált kollekciójának néhány darabjából állt:

South Beach paletta, 3 körömlakk: narancs, PINK!!, mentás kék, ferde tusecset, fekete zselés tus, szemfesték lemosó gél.

Ne felejtsetek el játszani valamelyik nyereményjátékon!!!

Mai smink:
Lila és korall, szeretem ezt a kombinációt, mert a nyári naplementéket jutattja eszembe. Szinte látom magam előtt: tenger, egy fini Cosmo-koktél vagy mojito...hmmmm.


Szem:
Essence You Rock! alapozó,
MUA Shade 9 (mozgó szemhéj), Essence mono 44 Its up to you  és 43 Mystic Lemon (highlight szemöldök alatt és szemzug), Catrice mono 260 Im a Coal-Girl (külső V és alsó pillák töve)
Essence hegyezhető szemcerka Teddy (alsó vízvonal)
Max Factor Xperience
Arc:
púder, Essence Sun club a sötétebb pirosító-bronzosító kombó
Száj:
MAC- Gem of Roses rúzs

2011. augusztus 8., hétfő

Cosnova ősz....Essence és Catrice..part 2.

Lassan szeptember van, igaz a ma délutáni időből ítélve nem olyan lassan :-P
Ha másért nem is nagyon, de az új kollekciók miatt lehet szeretni, hogy ősz lesz. (Ezenkívül Glamour napok, iskolakezdés, a szülinapom, az unokaöcsi szülinapja és hasonló jó dolgok is lesznek :-D

Az Essence egy és fél új kollekcióval kényeztet bennünket.
Az I love részben best of az idei limitált kiadásokból, másrészt ízelítő az új állandó termékekből. (tehát ez a fél :-)
Gondolom, láttátok már az I love képeit egy párszor, szemezgettem inkább az új állandó dolgokból....nyálcsorgás: ecsetek, körömlakkok, színváltós szájfények







A teljesen új kollekció az Urban Messages lesz, ami szeptember, október hónapban lesz elérhető a Müllerekben, csakis ott. Ezt nagyon várom már, mert izgalmas termékek, izgalmas színek, RÚZSOK!!! Kell kategória, határozottan!!

Szemhéj színező kréta .... Gyönyörű színek, szerintem tök izgalmas termék, alig várom, hogy a kezeimbe kapjam :-) 699 Ft
 Rúzsok: imádom!! az Essence limitált kiadású rúzsait, bárcsak az állandó cuccok is annyira jók lennének...Én ezt a csomagolást jobban szeretem, mint a hagyományos rúzs formát. Szürke, korall és pink...várós. 599 Ft

Körömlakkok (549 Ft), ebből a világos kék érdekel, mert közelről látszik, hogy kék csillámos.




Ezen kívül lesz parfüm (1999 Ft, remélem jó illata lesz), lesz fényt adó spray (arcra és testre, szerintem egy spray-t sokkal egyszerűbb használni, mint egy olajat 899 Ft). Filces tusok 699 Ft-ért.