2015. június 20., szombat

Készletfeltöltés!


Idén januárban költöztem és akkor célként tűztem ki magam elé, hogy a költözéskor iszonyú macerásan szállítható készleteimet felélem, és tényleg, de tényleg nem veszek semmi, de tényleg semmi szépészeti készítményt. Igazából, rohadt büszke is vagyok magamra, mert a testápolón kívül mindenből csak az az egy darabom maradt mostanra, amit használok. Egy db megkezdett sampon, egy db megkezdett tusfürdő, egy db megkezdett hajbalzsam....arckrémek, hidratálok, arctisztítók, hajpakolás ... sehol semmi!!
Csütörtök-pénteken, viszont B-E-V-Á-S-Á-R-O-L-T-A-M! 

Gyógyszertárban teljesen átmentem őrültbe, mert a La Roche-Posay utazócsomag, kemény 999 forintért, annyira megéri az árát, hogy muszáj volt többet venni. A Hydreane Legere amúgy is a kedvenc hidratálom, 60 ml van a 4 csomagban, ebből a krémből 40 ml 4000 forint körül van, tehát a 4 csomag ára, már ezen megtérült. Az összesen 200 ml micellás víz, olyan 3000 forint körül van, erre jön még a 2000 forint körüli termál víz. Szóval, jó biznisz. Westend, Szervita tér, Ferenciek tere, ezekben a gyógyszertárakban még mindenhol van a csomagból, legalábbis pénteken volt. A Bioderma micellás víz  csak ráadás volt, imádom.
Yves Rocher: zabtejes sampon és Hydra vegetal arctisztító zselé. Az utóbbit, még nem próbáltam, az előbbi régi, jól bevált kedvenc. Mindkettő akciós volt, az arctisztítóra fel tudtam használni a képeslapos 40% kedvezmény. Meg kellett a törzsvásárlói ajándék, holt cukker táska, amit nemcsak bevásárláshoz fogok hordani, hanem napközben is, mert pont jó a mérete, jó hurcolni.
 Nailland: Csak a Flormar lemosóért mentem, mert Edina azt mondta, hogy nem szárítja a körömágyat, neki el is hiszem. Véletlenül megláttam a zöld neon glitteres China Glaze lakkot, el voltam veszve! A nagyon színes CG "Point me to the party" állandóan a körmeimre kerül, mert nyár van és borzasztó cuki, és a zöld is borzasztó cuki. És alig van nagyobb túlzás köröm fronton, mint a Dance Legend Danger, danger. Tűzpiros, meg WOW PRISM!!!
Müller: A Müllerben 355 forintért a legpuhább szemre való ecsetet lehet venni. Jó a mérete, akár keverőecsetként is lehet használni, de a színt is könnyű vele felvinni. Szemránckrémet is vettem, gondoltam nem pöcsölök és egyből a 60-75 közötti korosztálynak ajánlott kisimító formulával lepem meg magam, aztán meglátom mi történik. Sosem voltak még ennyire hidratálak a karikáim. :-P :-D

DM: Ki akartam próbálni a Szandra által reklámozott Fructis sampont, de aztán nem bírtam magam rávenni, hogy olyan sampont tegyek a kosaramba, amin nincs ott, hogy szilikon nélkül, de az instant hajápoló belefért a hajápolási filozófiámba, kipróbáltam: jó! Kedvenc naptej illatú tusi, meg a Balea repair und plege sampon, és még egy a kedvenc sminkszivacsomból. 
Készletfeltöltés kész!

Ti vettetek valami jót mostanság?


2015. június 13., szombat

Aktuális kedvencek és egy epic fail

Végre nyár van!!! Rá kellett jönnöm, hogy én ebben az évszakban vagyok legjobban elememben. És a kedvenc városom is ilyenkor a legszebb, imádom, ahogy kinyílik a város, mindenhol teraszok, minden szabad zöld felületen emberek pihennek...imádom. Mondjuk, ez most teljesen mellékvágány volt. :-) Mindemellett, abszolút a nyár jegyében mutatok most nektek kedvenc termékeket. 
BRONZEREK!!! El akartam használni a NYC Sunny bronzert és rájöttem, hogy az egyik legjobb, legsokoldalúbb és l-e-g-j-o-b-b sminkcuccom. Teljesen semleges, halvány, matt bronzer, ami nemcsak kontúrozásra jó, hanem szemfestékként a mélyítő vonalban is isteni. Ha elhasználtam, lesz egy új ilyenem. A Max Factor 235 Chesnut és a Sleek Suede pirosítók, majdnem bronzerek, amolyan félig bronzer, félig pirosító mindkettő, így nyáron nem kell semmi más melléjük. HELLO Bronzy cheeks!!! 
MF, Sleek és NYC

Az Essence Love is in the Air és a China Glaze Point me to the Party .... K-Ö-T-E-L-E-Z-Ő darabok. Ennyi. Nem szoktam ilyet mondani körömlakkokra, de tényleg must have mindkettő. A legjobb sárga és a legcoolabb neon glitter topper. Az Essence lakkról már írtam, a China Glaze lakkról nem tudom fogok e, de az a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki, viszont nagyon sok az átlátszó alap benne, így borzasztósan bubis lesz a végeredmény, én a szivacsos-tapogatós módszert ajánlom hozzá. 

Minionos-Banános-Limitált Tic-Tac!
Bonacure Sun protect hajvédő olaj: imádom az illatát, nagyon szép csillogó és puha lesz tőle a haj.

Scholl Velvet smooth Nappali krém és Intenzív szérum: ilyen melegben nem szívesen használom az éjszakai maszkot, mert arra zoknit szoktam húzni, ez a kettő viszont pillanatok alatt beszívódik és hosszú ideig hidratál. Az Intenzív szérum hatását napokig éreztem, a Nappali krémet minden reggel használom. A Nappali krémet azért szeretem nagyon, mert mivel gyorsan beszívódik, így nem hagy maga után filmréteget, nem izzad alá a láb. 

Nyári sminkcuccok: L'Oreal Julianne's  pure red: tombol a love, amikor erről a rúzsról van szó. Igazi vibráló, kicsit pinkes piros, isteni illattal és TARTÓS, nem szárít, szépséges. Catrice Velvet matt Vanillaty Fair: puha, selymes, bármilyen alapra feltéve hihetetlenül jól tud kinézni, én teljes szemhéjra használom, barna alap fölé, aranyfényű világos kis szépség lesz belőle. Clean & Clear olajfelszívó lapocskák: áldom az eszem, hogy legutóbb rendeltem belőlük vagy 5 dupla csomaggal, kombinált vagy olajos bőrre az ég áldása.

EPIC FAIL!!!!! Yves Rocher Micellás víz: BORZALMAS!!!!!!!!!!!! Csípi a szemet, dörgölni kell a bőrt, hogy lejöjjön a smink, tartós rúzshoz teljesen felejtős, nyálkás réteget hagy maga után...semmi jót nem tudok róla mondani, max. annyit, hogy végre elfogyott, mert nem akartam kidobni, de ha kidobom, akkor sem veszítettem volna vele sokat. FÚJ!!
Ti próbáltátok már valamelyik terméket? Aktuális kedvencek? :-)