2016. május 22., vasárnap

Pupa duó

Nem régen írtam a Pupa monokról, enyhén szólva is elég vegyes volt a felhozatal. Ez, persze nem tántorított el a lila duó kipróbálásától. Többször említettem már, hogy nálam a lila abszolút semleges, mindig és mindenhol, mindenki által viselhető szín, imádom. Egy jó lila szín bármikor jöhet. A Pupa ebben a duóban egy meleg árnyalatú és egy hideg árnyalatú lilát párosított. Nagyon jól néznek ki együtt. Nem viselném őket együtt sminkben, de eszméletlenül jól mutatnak és jó ötletnek is tartom ezt a Pupa részéről.
Vamp! Compact duo nr. 011




Csomagolásról annyi szót ejtek, hogy nem túlzás, pont jó méretű, nem domborodik sehol, nem duplája a legszükségesebb méretnek. Köszi. 

Szivacsos applikátor is jár hozzá, amit én majdnem soha sem dobok ki, mert ki tudja mikor fog még jól jönni.
A festékek enyhén csillámosak, de nem az a potyogós, nagyméretű too much fajta, hanem mikró csilli, ami éppen ad egy kis fényt.

Jöjjön, az a blogger leírás, amit jó festékeknél szokott mindenki elsütni: "az állaga szinte krémes". Ja, ja. Nem csak applikátorral vagy ujjakkal lehet szépen felvinni, hanem ecsettel is jól lehet velük dolgozni. Bár, a hidegebb, kékes árnyalatú lila hajlamos a foltosodásra, ez egy kis plusz munkával javítható. A meleg árnyalatú liláért teljesen odavagyok, eszméletlen szép szín, puha, szinte krémes állaga van (:-P :-P :-P :-P :-D), nem fakul, könnyen eldolgozható....arra kell vigyázni, hogy mivel sok benne a pirosas tónus, sok feketével kell párosítani, hogy ne legyen húsvéti nyuszi effektus a szemkörnyéken.
Ez a duó szerintem, jó. 
felül a hideg lila, látszik, hogy kicsit foltosan lehet felvinni, alul a meleg árnyalatú lila, ami nagyon szép

2 megjegyzés:

  1. Eszméletlen gyönyörűek ezek a lilák! Semmim nincs még Pupától, de azt hiszem jó lesz, ha megnézem magamnak komolyabban a márkát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a rúzsok nagyon jók, én leginkább azokat ajánlom a Pupától

      Törlés