2016. július 31., vasárnap

Green

A zöld szín a közös a következő néhány termékben, amelyeket most nagyon szeretek. Kedvences bejegyzés, egy kicsit másként...

Inecto Argan haj maszk: IMÁDOM!!!! Annyira puhává, selymessé teszi a hajamat! A L'Occitane hajápoló termékeit juttatja eszembe, azaz, ugyanaz a luxus pihepuha haj, amit el lehet érni ezzel az Inecto maszkkal. Pár percre teszem fel a nedves hajra, balzsam helyet. Már a vizes hajamon is érzem, hogy mennyire puha és selymes lesz a végeredmény. Nem nehezíti el, könnyen kifésülhető, fényes és PUHA lesz tőle a hajam. Nagyon kiadós, mert nem kell csak egy diónyi mennyiség. Sokkal jobban szeretem, mint a nem régiben újravásárolt Aussie 3 minute miracle maszkot. Az már csak plusz, hogy nagyon jó, természetes összetevői vannak, vegán és szilikonmentes. Ráadásul egészen augusztus végéig tart még a Noé Állatotthonnal közös akció is, amelyben minden megvásárolt termékkel segítjük a menhelyre került állatokat. 

Balea olíva olajos-sós testradír: Finom szemcséjű tengeri só és olíva olaj. Ilyen egyszerű a receptje. Nagyon fini citromos illata van és tökéletesen felfrissíti a bőrt a használata. Teljesen új bőrt varázsol, az olaj miatt hidratál is. Arcra semmiképen nem ajánlom, mert ahhoz túl durvák a só szemcsék, de testre tökéletes az állaga.

Alverde citromos-bergamott tusi: Nálam ilyen a tökéletes tusfürdő nyáron. Eszméletlen friss citromos illat, hidratál is, de nem túl nehéz és nem túl sok. Sajnos, Balea tusit nem tudok használni, mert hihetetlenül irritálja a bőröm, de az Alverde nagyon bejött nekem. Nem drága, nem fogy gyorsan.

Yves Rocher anti-frizz serum: A göndör, hullámos haj mindig, minden hosszban extra törődést igényel. A párás idő a legnagyobb ellenségünk (nekem és a többi curly babe-nek), de ez a szérum sokat segít a haj-bajon. Nagyon jól egyenesít! Minden kis szöszt eltűntet, puha és illatos lesz a haj tőle. Hajmosás után, nedves hajra szoktam tenni egy nagyobb, néhány pumpányi mennyiséget. Egyik legjobb Yves Rocher terméknek tartom.

Kedvenc zöld make-up cuccok, amelyek most gyakrabban előkerülnek: MAC Surf USA és Picture Polish Lagoon. Szerepel még a kedvenceim között az Ebelin konjak szivacs, nagyon tudom értékelni, hogy nem kell netről rendelni a konjak szivacsomat, amit nálam a napi arcápolási rutin egyik legfontosabb eleme. Reggel szoktam használni, frissít, mert csak hideg vízzel nedvesítem be és átdörgölöm vele az egész arcomat. Nagyon szeretem, egyből felébredek tőle. :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése